Dette er min nye stresskoffert, he, he… Eg har lenge hatt lyst på ei «jobbe-korg». Ei korg kor eg kan ha plass til mac’n, kamera, notatbok og litt til.

For å skjula alle skattane oppi korga ønska eg å lage ein slags lukkemekanisme i toppen. Eg sydde difor ein pose som eg har festa til korga i botn og langs kanten øverst. Posen kan dras saman i toppen ved hjelp av ei snor, men eg skal testa ut om det kanskje vil fungera betre med ein strikk. La oss kalla dette prototype 1.0, he, he…

korg_21_total
korg_21_ovenfra
korg_21_detalj3

INSPIRASJONSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Motta inspirasjon og gratis minikurs!
Kvart minikurs inneheld ein ide til noko du kan skapa sjølv! I tillegg er det enkelt å gjennomføra, krev lite utstyr og minimalt med materialkostnader.
Du kan når som helst melde deg av.