Inspirert av å høyra om at dei tidligare laga korger på veg ut for å hausta mat i naturen, så prøvde eg meg på å laga ei kjapp korg med det materialet eg hadde for hånd. Eg er sånn passe fornøyd med resultatet. Lærdommen er at om ein tek snarvegar så vert resultatet deretter, og at dersom korga berre skal vera ei nyttekorg, så er den meir enn god nok. Du får sjå om du klarer å finna fem feil, he, he…

korg_25_botn
korg_25_detalj1
korg_25_detalj2
korg_25_detalj3
korg_25_ovenfra
korg_25_total

INSPIRASJONSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Motta inspirasjon og gratis minikurs!
Kvart minikurs inneheld ein ide til noko du kan skapa sjølv! I tillegg er det enkelt å gjennomføra, krev lite utstyr og minimalt med materialkostnader.
Du kan når som helst melde deg av.

    1 Response to "Haustekorg"

    • Astrid Vignes

      Hei, var det din pilgard jeg leste om i Aftenbladet for et år eller to siden? I så fall tror jeg du selger pil til planting? Jeg har lyst til å lage ei pilhytte. Kan jeg kjøpe materiale hos deg?

Comments are closed.