Eg berre diggar denne tida på året, når naturen vaknar til liv igjen! Og eg er alltid hakket meir ivrig i hagen på vårparten enn om hausten. Å pynta trappa med vårblommar gjer meg skikkeleg godfølelse. I år har eg laga ein miks av pil og påskeliljer. Eg likar godt den kombinasjonen!

I dei tre pottene har eg nytta ulike teknikkar. I den første har eg putta nokre pilpinnar i bue over blommane, i den andre har eg laga pinnepynt (sjå video) og i den siste har laga ein krans (sjå video). Enkle teknikkar, men flott effekt… synes eg iallefall sjølv, hihi…

Du kan sjølvsagt bruka andre bøyelege greiner, og andre blommar og skapa ditt uttrykk!

trapp3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er pila bøyd i nokre buar over blomane.

trapp4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video av korleis du lagar ein krans finner du her.

trapp2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video av korleis du lagar ein pinnepynt finner du her.

trapp1

INSPIRASJONSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Motta inspirasjon og gratis minikurs!
Kvart minikurs inneheld ein ide til noko du kan skapa sjølv! I tillegg er det enkelt å gjennomføra, krev lite utstyr og minimalt med materialkostnader.
Du kan når som helst melde deg av.