Kva kundane seier:

«Den er forfriskende, inspirerende, uhøytidelig og litt herlig gal!»

«Jeg får lyst til å skape noe både med hender og hjerte!»

«Den får meg til å le!»

«Bogen handler ikke kun om korrekte pileopskrifter, men om alt det,
der gør livet sjovt ved blandt andet pileflet!»

Boka tek utgangspunkt i pil, pinnar og andre naturmaterial. Du vert vist framgangsmåten, trinn for trinn, til fleire enkle prosjekt som til dømes brødfat, såpekopp, englar, hjarte, kransar og klatrestativ. I tillegg inneheld boka større prosjekt for å visa deg at det meste er mogleg, som til dømes fletta tak på hagepaviljong, gjerde og skjermvegg. Me har og med nokre morosame og litt sprøe idear, som til dømes kjolar, solbriller og bikini!!!

I boka finn du og koselege historiar, gode ord, enkle matoppskrifter, mange flotte bilete og små tekstar med våre tankar om blant anna skaperglede og livsglede.

Målet med denne salige blandinga er å skapa ei unik bok som kan vera til inspirasjon på fleire plan og ei bok som du får lyst til å ta med deg i godstolen gong på gong!

Bestill boka med bonus her!

finn-schjoll1«Her har du en hagebok for deg som elsker “Å gjøre det selv”.  Pil & pinnar er så langt fra kjedelig som du kan komme, og denne boken innfrir på alle plan: Inspirasjonen, instruksjonene, bildene og menneskene bak. Å lese boken er en glede i seg selv. Boken åpner på en underfundig måte lysten til å skape selv og åpner for fantasier om pinner du ikke ante du hadde. Morsomt å lese og ikke minst morsomt å gjennomføre. Det er bare en innvending: Smitteeffekten er stor og avhengighetsskapende. Du kan ende som meg, med pinner i hendene og griller i hodet.»

Finn Schjöll, er Norges mest kjente florist og blomsterhandler. Han har 15 butikker, og er fast gjest på God Morgen Norge på TV2. I tillegg er han forfatter og foredragsholder.
www.finnschjoll.no

anne-stine-solberg«Pil & pinnar» er en vakker bok som gir skaperlyst og mye inspirasjon. Den er personlig og varm, og vitner om en stor kreativitet og hjertens glede over å forvandle og skape. Det visuelle spenner seg fra bilder av vakker pilfletting til morsomme kreative spillopper. Boka er også en fortelling om et vennskap mellom to ulike kreative sjeler som finner hverandre i skapergleden.» 

Anne Stine Solberg, Avdelingsleder på Vea, Statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører
Vea, avd. blomsterdekoratør

arild-sandgren

«Dyrking av pil og pilfletting er i tiden, men Siril Ravndal Grude og Jofrid Bru Staurland har laget en bok som handler om mye mer enn «bare» pilfletting. Boken er spekket med praktiske tips også til andre ting man kan lage av naturmaterialer kombinert med jentenes fine livsfilosofi. En bok man tar frem igjen og igjen, ikke minst på grunn av de mange vakre bildene og den delikate layouten!» 

Arild Sandgren, redaktør, Hagen for alle
www.hagenforalle.no

 

Slik starta bokeventyret

Bonus

Om du bestillar boka no, så får du med ein superbonus – tre gratis hjartekurs! I desse videokursa vil du læra korleis du kan fletta tre ulike hjerter, to av bjørk og eit av pil (sjå bilete nedanfor)! Kursa har ein verdi på til saman 499,-.

Bestill boka med bonus her!

INSPIRASJONSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Motta inspirasjon og gratis minikurs!
Kvart minikurs inneheld ein ide til noko du kan skapa sjølv! I tillegg er det enkelt å gjennomføra, krev lite utstyr og minimalt med materialkostnader.
Du kan når som helst melde deg av.